Levering

Vi beregner frakt i i tilbudsgivningen for hvert enkelt tilfelle når det gjelder byggevarer eller større ordre. Ofte sendes varene fra leverandør eller produsent og vi må derfor forholde oss til hver enkel leverandør og dems fraktavtale. 

Vi beholder retten til å kunne fakturere fraktkostnader i etterkant av levering i de tilfeller dette er nødvendig. Det blir ikke beregnet påslag på frakt. Vi ønsker å levere så rimelig som mulig til alle kunder. 

 

Normalt har du varene på postkontoret 7-14 dager fra vi har mottatt din bestilling og registrert betaling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

På ordre hvor varen/varene sendes direkte fra leverandør gjelder egne priser og betingleser, frakt kommer alltid i tillegg. Vi gjør oppmerksom på at fraktkostnader kan bli fakturert i ettertid av levering.

Priser blir i mange tilfeller oppgitt i tilbudsgivning. 

Betaling

 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .